Pages Navigation Menu

Just another 80.248.227.115 Sites site

Olika lokala företag på Gotland

Almi Företagspartner AB (Almi) är ett företag som hjälper de som vill öppna egna företag och det har sina rötter i olika Förtretagarföreningar som bildades på 1940–50-talet runt omkring i Sverige. Dessa fImage result for Olika lokala företagöretagarföreningar var då ideella och de bildades av en skilda företagare. Almi finns även på Gotland, i Visby. Det är svenska staten som äger Almi, som har 40 kontor runt omkring i Sverige, och ett av dem ligger på Gotland. Av Almi kan du få låna pengar om du vill öppna ett företag, om din idé känns bra och Almi tror att det finns potential att företaget kan utvecklas brukar det inte vara några problem att få ett lån. De stöttar både nya och redan etablerade företagare och ger dem råd de behöver för sin verksamhet. Råd som till exempel hur företagets produkter ska sälja på bästa sätt och ge vinst.

Familjens jurist i Visby

Familjens jurist har två kontor i Visby, och de kan hjälpa dig med allt inom familjejuridik. På det ena kontoret Familjensjurist juristbyrå för familjerätt i Visby finns jurister som är mycket kompetenta inom familjejuridik och på det andra kontoret finns familjejuridiska experter, som hjälper dig med avtal och ger svar på dina frågor. Familjejuridik är viktigt att kunna en del om, hur är det med ett samboavtal, praktiska saker vid en bouppteckning och arvskifte? Detta är inte helt lätta saker att hålla reda på själv, därför är det viktigt att få den hjälpen av de som är utbildade i familjejuridik.

Rederi AB Gotland

Kallas oftast Gotlandsbolaget av de flesta. Denna koncern består av tre verksamhetsgrenar: hotellverksamhet som också har en researrangörs verksamhet, och en rederirörelse. De förvaltar även sina egna fastigheter. Rederiet AB Gotland har ett dotterbolag som heter Destination Gotland och de har hand om den trafik som finns mellan fastlandet och Gotland. När det gäller hotellverksamheten drivs den genom GotlandsResor AB, och här ingår bland annat Gustavsviks Semesterby och Visby Hamnhotell.