Pages Navigation Menu

Just another 80.248.227.115 Sites site

Lokala företag på Gotland

Intressant information om Gotland

Gotland ligger iImage result for Olika lokala företag på Gotland Östersjön och är Sveriges största ö, den är avlång och det är 170 kilometer från norr till söder. Det bor ungefär 58 000 invånare på Gotland och det är lite fler än en tredjedel som bor i Visby.

Olika lokala företag på Gotland

Svenskt Näringsliv som är en av Sveriges största arbetsorganisation och företräder omkring 60 000 små-, medelstora- och stora företag finns på Gotland. Deras uppdrag är att öka insikten för företagens bästa och för att alla företag i Sverige ska kunna ha möjliga att fungera som de bör och att de ska kunna växa.

Fonus

Ett företag som finns överallt i Sverige och givetvis finns det denna begravningsbyrå Fonus begravningsbyrå Visby även på Gotland, i Visby. Här får du juridisk rådgivning och den hjälp med begravning när någon familjemedlem gått bort. Ett mycket viktigt företag att känna till, även om det inte är det du tänker på i första hand.

Gotlands Lokalfinansiering AB

Detta företag är en länk som finns mellan olika gotländska företag som behöver finansiering och de har även kontakter med privata personer som kan tänkas stödja företag på Gotland. Har du ett kanske ett nytt företag som är i behov av kapital kontaktar de bara Gotlands Lokalfinansiering för att få hjälp. Om de tycker att din verksamhet verkar vara bra genomtänkt och att det känns seriöst lägger de ut företagets projekt på sin hemsida, och på så sätt kan intresserade finansiärer se vilka projekt som är i behov av kapital, och kan investera i dessa.

Svenska Spel

Ett av de mest kända företaget i Sverige är Svenska Spel och det har sitt säte i Visby, Gotland. Företaget bildades 1997 när Tipstjänst och Penninglotteriet slogs ihop. Svenska Spels dotterbolag Casino Cosmopol lanserades 2001, och sammanlagt har de omkring 1 7000 anställda. De varumärken som finns här är Triss, Stryktipset, Lotto och Oddset.